AS INTERNATIONAL a fost infiintata in 1991, avand capital social integral privat. Incepand cu anul 1993, s-au pus bazele colaborarii cu concernul DANFOSS  Danemarca, care ocupa o pozitie de top in producerea de echipamente de reglare si control pentru procesele industriale dar si echipamente de masura, reglare si automatizare in domeniul incalzirii cu energie termica si racirii utilizand tehnica frigului.

Un alt partener important al societatii noastre in domeniul masurarii energiei termice incepand cu anul 1999 este firma SIEMENS in special in urmatoarele domenii: 

– contorizarea apei, energiei termice si a fluidelor industriale;
– actionari variabile cu convertizoare de frecventa;
– automatizarea proceselor industriale.

Incepand cu anul 2013 colaboram cu firma NIVELCO in domeniul contororizarii apelor uzate in sistem deschis si al fluidelor in general cu debitmetre electromagnetice marca ISOIL.

Anul 2014 inseamna pentru AS INTERNATIONAL initierea unei colaboarari cu firma ISOIL din ITALIA in domeniul contoarelor ultrasonice (de apa si energie termica) si al verificarilor metrologice contoare de apa acreditate conform normelor europene.

Din anul 2016, AS INTERNATIONAL incepe colaborarile cu firma AXIOMA din Lituania fiind unul din cei mai importanti producatori de contoare ultrasonice (contoare de energie termica si de apa) din Europa. 

Din anul 2022, AS INTERNATIONAL incepe colaborarile cu firma GWF din Elvetia fiind unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de contorizare de ultima generatie pentru masurarea raurilor, canalelor si conductelor partial pline sau sub presiune.

AS INTERNATIONAL SRL

CUI. RO 2295676
J16/1986/1991

Strada Nicolae Balcescu nr. 5
Bl. M10, Ap. 1 Cod. 200676,
Craiova, Romania