OFERTA GENERALA DE VERIFICARI METROLOGICE CONTOARE DE APA SI DE ENERGIE TERMICA

AS International Craiova efectueaza verificari metrologice a contorilor de apa rece, a contorilor de apa calda si de energie termica (debitmetre, calculatoare de energie termica si perechi de termorezistente, în ansamblu sau separat pentru fiecare componenta), impuse prin lege ( periodice la scadenta, în urma repararii contorilor sau la solicitarea beneficiarului ori de câte ori exista suspiciuni privind încadrarea contorilor în clasa de precizie mentionata în Aprobarea de Model).Toate verificaile se efectueaza in Laboratorul de verficari debite si energie termica, proprietate a S.C. AS International, autorizat metrologic în baza autorizatiei nr. 026-20 emisa de B.R.M.L. Bucuresti . În urma verificarilor vor fi emise buletine de verificare metrologica si rapoarte de verificare.

Pretul verificarilor metrologice se va negocia în functie de:

•  lista de tarife în vigoare emisa de B.R.M.L nr. 712/14.06.2009 publicata în Monitorul Oficial 604 din 01.09.2009
•  numarul contorilor care urmeaza a fi verificati pe o perioada mai lunga în baza unui contract de colaborare sau pe o perioada mai scurta în baza unei comenzi ferme;
•  modalitati si termene de plata;
•  urgenta verificarilor în functie si de gradul de încarcare al Standului de Verificare;
•  asigurarea transportului contorilor de la beneficiar si înapoi la beneficiar;
•  solicitarea spalarii chimice a debitmetrelor cu solutie speciala.

În urma negocierii se pot acorda discounturi cuprinse între 5÷35 % din lista de tarife oficiala a B.R.M.L.

Pentru contoarele respinse în urma verificarii , S.C AS International Craiova va emite buletine de verificare de respingere si poate efectua cu acordul beneficiarului în urma aprobarii raportului de constatare, repararea contorilor defecti în baza Autorizatiei de Reparare nr. DJ-03-003-14.
 

OFERTA DE VERIFICARI CONTOARE DE APA RECE/CALDA PENTRU PROPRIETARII DE APARTAMENTE SI ASOCIATIILE DE PROPRIETARI

Firma noastra va ofera serviciul de verificare metrologica contoare de apa rece/apa calda pe standul propriu, autorizat de BRML Bucuresti, precum si serviciul de demontare, remontare, sigilare cu sigilii de unica folosinta cu serie unica si transport la un pret minim care poate fi negociat in functie de numarul de bucati.

Contoarele defecte sau respinse la verificarea metrologica vor fi inlocuite cu alte contoare noi la un pret minim care include si sigilarea acestora cu sigilii de unica folosinta cu serie unica.

Va informam ca in conformitate cu legislatia in vigoare  persoanele fizice care au contoare de apa rece si apa calda sunt obligate sa detina Buletine de Verificare Metrologica in termenele legale. 

Contoarele de apa rece si apa calda sunt mijloace de masurare supuse controlului metrologic legal (Art.15 din OG.nr.20/1992 si legea 11/1994 precum si art.28, alin.2, lit.g din Hot.Cons.Loc. Craiova 363/2013).

Valabilitate metrologica la contoare este conform LO-2012 publicata in MO361/29.05.2012:

– 7 ani apa rece
– 4 ani apa calda

Durata verificari: in aceeasi zi(dimineata se ridica apometrele iar dupa amiaza se monteaza).

Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la sediul din :

Str. Nicolae Balcescu, Bl.M10, Ap.1 (vis a vis de Piata Centrala, prima strada la dreapta dupa sediul Orange ), la nr. de tel.0751 084 121, 0351 407 214 sau adresa de E-mail office@as-int.ro

Responsabil Tehnic,
Dumitru Popescu, E-mail pdan@as-int.ro