AS INTERNATIONAL asigura livrare, montaj, punere in functiune, service, instruire beneficiari si teste speciale (calibrare – recalibrare, teste de precizie), pentru urmatoarele echipamente: 
 
Contoare de apa:

QALCOSONIC:
– contoare de apa pentru diverse sisteme de distributie a apei marca AXIOMA;

ISOMAG: – contoare de apa marca ISOIL pentru diverse sisteme de distributie a apei;

NIVOSONAR: – sistem de masura a apei uzate in sistem deschis marca NIVELCO;

Q-Eye Radar: – este un sistem de masurare a debitului exceptional de versatil, conceput pentru functionare continua si potrivit pentru aplicare nu numai in canale deschise, ci si in apele uzate municipal si canalizari pluviale marca GWF.


Contoare de energie termica:

QALCOSONIC: –
contorul ultrasonic de energie termica QALCOSONIC este proiectat pentru masurarea energiei de incalzire si de racire si inregistrarea datelor in doua registre separate.Este destinat pentru contabilizarea energiei consumate in sisteme locale sau districtuale: in case de locuit, cladiri de birouri si de asemenea, in aplicatii industriale productie AXIOMA LITUANIA.

ISOFLUX: – contor de energie termică pentru uz casnic si industrial, compus din traductor de debit cu ultrasunete, calculator si pereche de termorezistente producţie ISOIL ITALIA.

Convertoare de frecventa DANFOSS pentru controlul turatiei motoarelor asincrone.

Precizam ca firma noastra este autorizata si împuternicita pentru: verificare, instalare, punere în functiune, diagnoza, service si întretinere la convertoarele de frecventa, fiind oficial înscrisa în reteaua internationala de service a firmei DANFOSS.
 

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a politicii firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra.


Persoane de contact:

Vaduva Alexandru, e-mail: valex@as-int.ro – contoare ultrasonice si electromagnetice, instalatii tehnico-sanitare, convertizoare de frecventa.

Dumitru Popescu, e-mail: pdan@as-int.ro – contore mecanice si verificari metrologice.

Anelise Munteanu, e-mail: anelise.munteanu@as-int.ro – vanzari si marketing.